Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amaranthe: jövő héten új dal érkezik!

2023. június 24. - Jurancsik Eszter

amaranthe-210757.jpg

Rég adott releváns hírt magáról a svéd/dán Amaranthe, hiszen eddig minden idejét a stúdióban töltötte a csapat, ugyanis gőzerőkkel dolgoztak új albumukon, amely immár a hetedik lesz a sorban.

Előző stúdióanyaguk 2020 nyarán jelent meg "Manifest" címmel, amelynek kritikáját ITT olvashatjátok. A slágeres tételektől hemzsegő album igen szép eredményeket ért el, az Elize Ryd vezette formáció pedig abban reménykedik, hogy a vadonatúj korong még elődjénél is több babért arat majd. 

A zenekar tegnap bejelentette: június 27-én, azaz jövő hét kedden érkezik az új lemez első kislemezes dala, amely a Damnation Flame címet viseli majd, ám az album címére, borítójára és dallistájára még nem derült fény.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amaranthe (@amarantheofficial) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3618152598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása