Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Liv Kristine - In Your Blue Eyes

2023. március 20. - Jurancsik Eszter

46235972131_2d3e938729_b.jpg

Április 21-én jelenik meg a Leaves' Eyes volt énekesnőjének hatodik szólólemeze, amely a “River of Diamonds” címet viseli majd.

Liv így jellemezte újdonságát:

Minden dal az intenzív hitelesség és a korlátlan kreativitás útját járja, ami a legbensőbb és első számú kritériumom a "Theatre of Tragedy" (1995), a "Deus Ex Machina" (1998) és a "Lovelorn" (2004) óta. Az életvonal, amely mind a tizenkét szerzeményen átfolyik, egy érzelmi alapú személyes utat, egy mélyebb igazságérzetet és a tiszta boldogságtudat lélekvízióját - a gyémántok örök folyóját - tárja fel.

A korong első felvezetőjeként március 2-án érkezett a címadó dal, amelyben a norvég énekesnő duettpartnere nem más, mint a portugál Moonspell frontembere, Fernando Ribeiro, ma pedig a második kislemez és a hozzá készült kisfilm is napvilágot látott - az In Your Blue Eyes című tételhez forogtak a kamerák, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9918076246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása