Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia nem turnézik a kávéfőzője nélkül!

2022. október 16. - Jurancsik Eszter

311975423_849368459426627_1678011573094460052_n.jpg

14-én landolt a boltok polcain a Lacuna Coil "Comalies XX" címre keresztelt, dupla pakkos albuma, amely nem más, mint a 2002-ben megjelent "Comalies" szülinapos változata. A húszéves kiadvány egyik CD-je a régi, a másik pedig az újragondolt számokat tartalmazza, a Tight Rope XX és a Swamped XX című dalokat már klipes formában is láthattuk.

A milánói csapat mindig is egy aktívan turnézó zenekar volt, nemsokára például megtartják azt a dél-ázsiai turnét, amely 2020 tavaszán lett volna esedékes, ám az akkor kirobbant COVID-19 pandémia meghiúsította a banda tervét.

Cristina Scabbia, a csapat énekesnője ennek örömére elárult pár titkot a turné-életmódról a Revolver magazinnak - felfedte, mely az a tíz dolog, amelyek nélkül nem indul koncertkörútra.

1. Fertőtlenítő spray

"Tiszta ember vagyok, de a turnébuszok hamar bepiszkolódnak az utak során, ezért mindig tartok magamnál fertőtlenítő sprayt. Nemcsak tisztításra használható, de tiszta illatot is hagy maga után, az alvófülkémet is mindig ezzel takarítom!"

2. Nintendo

Cristina mindig is nagy videojáték-rajongó volt, ezt a Lacuna Coil rajongói is tudják. El sem tudja képzelni, hogy a kis kütyü nélkül induljon útnak, hiszen a városok közötti utazás néha unalmas is tud lenni. Jelenleg is többféle játékkal játszik, és az is kiderült: bandatársa, a dobos Brian is nagy játékfüggő.

3. Kávé és kávéfőző

51599118_10155590571201706_3510058500782817280_n.jpg

Nincs reggel kávé nélkül! Mint sokan, Cristina is az aromás frissítővel indítja a napját, kávéfőzője pedig nem más, mint a kis klasszikus kotyogós.

A kávézás az olasz kultúra része. Mindig a hazám termékét viszem magammal, a Lavazza presszókávét.

4. Vocalzone tabletta

Az énekesnő nagyon vigyáz a hangjára: korábban elmondta, hogy nem dohányzik és alkoholt is ritkán iszik, ám a fent említett pirula többször segítségére volt Cristinának.

Néhány éve Angliában voltunk egy fesztiválon, amikor elkezdett fájni a torkom és aggódtam, hogyan fogok énekelni a koncerten. Próbálkoztam citrommal, gyömbérrel, mézzel, de még mindig nem éreztem 100%-osnak a hangomat. Kipróbáltam a Vocalzone-t, és a hangom teljesen rendbe jött, a show pedig tökéletesen ment. 

Cristina azóta mindig tart a cuccai között a csodaszerből.

5. Párnahuzat

Soha nem teszem ki a lábam a lakásomból a saját párnahuzatom nélkül! Afféle hercegnő vagyok, aki nagyon kényes a szintetikus anyagokra, mert irritálják a bőrömet.

6. Tároló zacskók 

A többféle méretben kapható kis zacskókat természetesen praktikussági okokból tartja magánál az énekesnő.

Mindegyikbe más kerül: az egyikbe az alsóneműk, a másikba a zoknik, a harmadikba a melltartók és így tovább. És nem mellesleg így egyszerűbb tárolni a használt darabokat és a tisztákat. 

7. Művészkellékek

Cristina elsősorban énekesnő, de mint elmondta: imád festeni és rajzolni, a fellépések közötti időt pedig gyakran így üti el, így mindig helyet szorít bőröndjében az ecsetnek és a festéknek is. Leginkább dobfejeken szereti gyakorolni ezt.

8. Adapter

Egyes országokban a konnektorokban különböző voltos a feszültség, és máshogy is néznek ki az áramforrások.

Egy ilyen univerzális adapter minden ilyen problémát megold! Az enyémben van átalakító az amerikai, az angol és az ausztrál konnektorokhoz is.

9. Szemüveg

Rengeteg fotón láthatjuk Cristinát szemüvegben, ám az énekesnő nem divatból hordja a pápaszemet, ugyanis kissé rövidlátó. Viccesen hozzátette: sokszor érzi, hogy szemüvegben egy könyvtáros kinézetét kelti.

292175558_604307254384829_7177092142486477284_n.jpg

10. Sminkcuccok

Cristina vállalja a természetes arcát is, de a show-k és a fotózások elengedhetetlen kelléke a smink. 

Ez egy nagyon csajos dolog. Mindig hordok magamnál fekete szemceruzát és szempillaspirált, hiszen bármikor jöhet egy fotózás, ami nem volt előre betervezve. Ikrek vagyok, szeretem a smink nélküli arcomat is, de imádom magam kifestve is!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1617955418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása