Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Különleges projekten dolgozik a Lacuna Coil

2022. június 28. - Jurancsik Eszter

lacuna-coil-2021-e1618582221237.jpg

Korábban is utalt az olasz csapat arra, hogy hamarosan újabb korong kerülhet ki a kezük alól, de konkrétumokat még nem tudni a következő albumról. Viszont egy speciális lemezen dolgoznak, ez a napokban derült ki.

A nemrég Franciaországban megrendezett Hellfesten tartott sajtótájékoztatót az együttes, amely eseményen a következőket árulta el a Cristina Scabbia vezette formáció:

Először is elmondhatjuk, hogy ez nem a tizedik Lacuna Coil-album lesz, hanem egy nagyon különleges projekt. Hamarosan be fogjuk jelenteni, hogy micsoda is ez - napokon, talán egy héten belül. Nyilván mindenki tudni akarja, hogy mi az, de nem árulhatjuk el. És természetesen dolgozunk néhány dalon a tizedik stúdióalbum kapcsán, de még semmi nincs kész. Szóval párhuzamosan dolgozunk ezen a két különböző dolgon. Reméljük, tetszeni fog!

Utolsó albumuk, a "Black Anima" 2019 októberében jelent meg, nem várt sikereket aratva a világ minden táján.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1617869503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása