Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Nova Prospect - Csendet a városban

2022. május 26. - Jurancsik Eszter

nova-prospect2.jpg

Tavaly októberben látott napvilágot a Nova Prospect új albuma, a "Törékeny egyensúly", amelyről megjelent az Utolsókból elsők című dal, de az énekesnő Besnyő Gabi nemrég közreműködött a Plasticocean Egyetlen című szerzeményében is.

Május 23-ával újabb nótához készült videoklip, amely a Csendet a városban címet viseli.

Drága Barátaink! Fogadjátok szeretettel az egyik legkedvencebb dalunkat a "Törékeny egyensúly" nagylemezről, melyhez ismét Judith Pinter JuC.ink-kal forgattunk egy videót nem máshol, mint a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpont dombjának tetején. A drónos felvételekért hálás köszönet a Drónmunka-nak és Őze Józsefnek, a helyszínért pedig a Hírös Sport Nonprofit Kft.-nek. 
- írta Facebook-oldalán a zenekar, akiket holnapután, 28-án az A38 Hajón láthatnak a rajongók a Strong Deformity vendégeként. 
Íme, a videó!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3617840889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása