Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Felfedte új albumának számlistáját a Cadaveria

2022. április 19. - Jurancsik Eszter

6086f343-cadaveria-release-the-genesis-of-creation-video-documentary-image.jpeg

Megírtuk, hogy az olasz black metalban nyomuló Cadaveria május 27-ével küldi boltokba új albumát, amely az "Emptiness" címet kapta. A készülő újdonságról több dalt is megmutatott a csapat (Matryoshcada, Divination, Shamanic PathThe Woman Who Fell to Earth), a borító is bemutatásra került, most pedig a számlistával egyetemben a korong üzenetét is a nagyérdemű elé tárta a Raffaella Rivarolo vezette társulat.

Még soha nem választottuk ki ekkora alapossággal a dalcímeket, mint most. Fájdalom, újjászületés, könnyek, mosoly, tudatosság, erő, törékenység, ami voltam és ami most vagyok, az út, meditáció, sámánizmus, a műtétek, a gyógykezelés, kapcsolatok, természet, élet, halál, gyógyulás, gondolatmentesség, fény, sötétség. Minden benne van ezekben a szavakban. Amik nem csak szavak.

A dalokban minden bizonnyal szó esik majd Raffaella mellrákjáról, a betegséggel kapcsolatos érzésekről és a kezelésekkel járó kellemetlenségekről - gyógyulásáról az énekesnő ITT mesélt bővebben. 

Íme, a dallista:

01 – The Great Journey
02 – Shamanic Path
03 – Emptiness
04 – The Woman Who Fell to Earth
05 – Divination
06 – Matryoshcada
07 – Silver Rain
08 – The Cure
09 – Life After
10 – La Casa dell’Anima
11 – The Sky That Screams Above Us
12 – * Return – Deine Lakaien cover * bonus track, on the vinyl version only

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5217811567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása