Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia: "Mindig van lehetőségünk a tapasztalatokból tanulni."

2022. február 10. - Jurancsik Eszter

30925_177_medium.jpg

A milánói Lacuna Coil énekesnőjétől soha nem álltak távol a mély beszélgetések - legyen szó akár a világon tomboló koronavírusról, az élet kevésbé kellemes dolgairól vagy a vallásról.

Legutóbbi Instagramos bejegyzésében ismét komoly témát ragadott meg - az ember belső harcait, amely téma legutóbbi stúdióalbumukon, a 2019 októberében kiadott "Black Anima" című lemezen is felbukkan.

Életünk során nagy örömökkel, feladatokkal és elégedettséggel találkozunk, de emellett gyötrő gondolatokkal, megoldásra váró problémákkal és a belső démonainkkal is meg kell küzdenünk. 

- kezdte gondolatait Cristina, akinek az elmúlt években jócskán kijutott a fájdalomból: pár éve először édesapja hunyt el, rá egy évre pedig édesanyja is távozott az élők sorából. 2017-ben pedig véget ért párkapcsolata a Slipknot-gitáros Jim Root-tal is, akivel 13 évet töltött együtt. Az énekesnőre azóta újra rátalált a magánéleti boldogság, ám jelenlegi szerelmét óvja a nyilvánosságtól.

Szerencsére mindig van lehetőségünk tanulni ezekből a történetekből, és a rossz tapasztalatok által megerősödve és határozottabban folytatni utunkat.

Majd feltette a kérdést, amit nekünk, rajongóknak kell megválaszolnunk:

Mikor volt az az időszak az életedben, amikor igazán rájöttél, hogy mennyire terhelhető és rugalmas vagy? Mikor jöttél rá, hogy ezáltal előre léptél?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2817374902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása