Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Heidi Shepherddel forgatja új klipjét az Infected Rain

2021. december 04. - Jurancsik Eszter

evjsauk06oy61.jpg

"Ecdysis" címmel, január 7-én kerül boltokba a moldáv Infected Rain ötödik nagylemeze, amelynek számlistája és borítója már ismert, valamint a Postmortem Pt. 1 és a Fighter című nóták már klipes formában is megjelentek a korongról.

Az albumon helyet kapott The Realm of Chaos című szerzmény is, amelynek különlegessége, hogy a kaliforniai Bucther Babies egyik énekesnőjével, Heidi Shepherddel került rögzítésre.

Lena Scissorhands tavaly Los Angelesbe költözött, szomszédja pedig nem más, mint Heidi, akivel szoros barátságot kötött. A két énekesnő sok időt töltött együtt az elmúlt egy évben, így az "Ecdysis" felvételeinek idején nem volt kérdés, hogy egy közös dalt is kreálnak - a The Realm of Chaos december 9-én debütál majd a Youtube-on.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4316773458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása