Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Allen/Olzon: új album a láthatáron!

2021. november 21. - Jurancsik Eszter

fotojet_3_4.jpg

2019 végén hívta életre az Allen/Olzon formációt Anette Olzon és Russell Allen (Symphony X, Adrenaline Mob). Anette, aki a The Dark Elementben és Magnus Karlsson Heart Healer projektjében is ténykedik, nem panaszkodhat unalomra, hiszen szeptemberben megjelent új szólólemeze,a  "Strong" hatalmas sikernek örvend (kritika ITT és ITT olvasható), a svéd csillag pedig ma felfedte, hogy amerikai zenésztársával az Allen/Olzon második albumát készítik.

A duó első korongja "Worlds Apart" címmel, 2020 tavaszán került boltokba, és igen kedvező kritikákat kapott. Nettie beszámolója szerint az új dalok éneksávjai már rögzítésre kerültek, ám azt egyelőre még nem tudni, mikor tarthatják kezükben a fanok az új lemezt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6516761318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása