Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Feridea - Never We Fall

2021. november 05. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben megírtuk, miszerint a finn szimfonikus metálban utazó Feridea visszatérésre készül. A zenekar 2012-ben alakult Ouluban, az akkori énekesnő Heidi Mankinen volt, akit két évvel később a Katra formációból ismert Katra Solopuro váltott. 2017-ben ő is elhagyta az együttest, hogy tűzzsonglőri karrierjére koncentráljon, valamint a House of Fury frontasszonya lett.

Az együttes négy év után ma mutatta be új dalát, amely a Never We Fall címet viseli -  a kifogástalanul éneklő hölgy Maj Käfer ideiglenesen állt a mikrofon mögé, ráadásul a hegedűs Heidi Lahtinen is távozott a bandából. 

Ahelyett, hogy ismét az árnyékba húzózdva reménykednénk abban, hogy állandó énekest találunk a Feridea élére, inkább elkezdjük bemutatni új anyagunkat lemezkiadóknak, és remélhetőleg aláírhatunk egy szerződést. Legyen az énekesnőnk állandó vagy ideiglenes, majd meglátjuk. Jelenleg csak előre akarunk lépni és azt csinálni, amit szeretünk: zenélni.

A csapat egyébként eddig csupán két EP-t jelentetett meg, 2014-ben a "Reborn in Time"-t, 2015-ben az "Into a Dawn"-t.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8316747210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása