Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett Charlotte Wessels újabb szerzeménye: Superhuman

2021. június 30. - Jurancsik Eszter

203663666_350908186391020_6258205147334726070_n.jpg

Nemrégiben írtuk meg, hogy a holland Delain ex-énekesnője szólólemezt dob piacra, amely korongnak a Tales From Six Feet Under címet adta. A művet szeptember 17-ével tarthatják kezükben a rajongók, és több dalt is hallhattunk róla: elsőként a Soft Revolutiont, ezt követte az Alissa White-Gluzzal közös Lizzie, majd a francia drámaíró Victor Hugo ihlette Victor. Ezenkívül Pellek norvég énekes Into Fury című szerzeményében is vendégszerepelt Charlie, aki elmondta:

2020 májusában a Patreonon kezdtem el dalokat megjelentetni, mint  "felesleges zenéimet" és olyan általam szerzett számokat, amelyek nem illettek a zenekaromhoz. Az ezt követő év egy hullámvasút volt, egy világjárvány átélésétől kezdve egy számomra oly kedves fejezet lezárásáig. Ezt tükrözik ezek a dalok, amelyek itt készültek a Six Feet Under nevű házi  stúdiómban. Ezeknek a daloknak a készítése egy csodálatos közösség támogatásával életmentő volt ezekben a viharos időkben, és örülök, hogy ezzel a lemezzel kivihetem őket a pincéből a világba. 

Íme, a Superhuman!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4416609330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása