Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Férjhez ment Liv Kristine

2021. június 06. - Jurancsik Eszter

3e940eaa1737409d8eb3a692bd1cb25e.jpg

A norvég származású Liv Kristine-t a Leaves' Eyes frontasszonyaként ismerhettük meg, amely csapatot 2003-ban alapította férjével, Alexander Krullal. Az Atrocity egykori zenésze és az énekesnő 2015-ban váltak el, nem éppen békében - házasságuk zátonyra futása egyúttal Liv együttesből történő kényszertávozásához is vezetett 2016 tavaszán, helyére a finn Elina Siirala került. A párnak egy fia született, Leon Alexander. Liv ezek után folytatta a zenélést, tavaly lett a Coldbound énekesnője.

Azt tudni lehetett, hogy a zenekarral történő szakítás idején a szőke szépséget már eljegyezte terapeutája, Mario, azonban a kapcsolat tragikus véget ért: 2018 szeptemberében a férfi szívinfarktust, majd stroke-ot kapott és életét már nem lehetett megmenteni. 

2019 nyarán ismerkedett meg Liv a dán származású Michaellel, akivel elmondása szerint már az első pillanatban remekül megértették egymást, és szóba került kapcsolatuk törvényesítése is. Liv álma most valóra vált, egy kép kíséretében tudatta rajongóival: férjhez ment kedveséhez.

Gratulálunk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1216583858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása