Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Boldog születésnapot, Tatiana! 34 éves lett a Jinjer énekesnője

2021. március 15. - Jurancsik Eszter

1987. március 15-én született Tatiana Shmailyuk, az ukrán Jinjer frontasszonya, így a mai napon tölti be 34. életévét. Eme jeles nap alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekességet az énekesnőről!

- Ukrajna dél-keleti részén, Donyeck városában született.

- Édesapja és anyai nagymamája orosz származású.

jinjer_tatiana_1.jpg

- 15 éves volt, amikor meghallotta Otep Shamaya hörgését - akkor határozta el, hogy megtanulja ezt az előadásmódot.

- Sokszor ellógott a suliból, hogy gyakorolhasson, többször kiutazott a város szélére, és -15 fokban próbálgatta a hangját.

- 2010-ben lett a Jinjer énekesnője. Max Fatullaev volt a banda első frontembere, de miután az USA-ba költözött, az akkor 23 éves Tatiana örökölte meg a mikrofont. 

- Megpróbált vegán lenni, de nehezen bírta, így visszatért a normál étkezéshez. Azonban nem minden húsfajtát eszik meg, csak a halat, és ügyel arra, hogy csak cruelty-free sminkcuccokat vásároljon.

- 2019-ben a Jinjer együtt turnézott a Suicide Silence-szel. Ekkor szeretett egymásba Tatiana és Alex Lopez, a zenekar mexikói származású dobosa. 

- Becenevei: Tati, Booyakah

- A hörgés mellett tiszta énekhangját is remekül használja.

jinjer_2_1.jpg

- 163 cm magas.

- Ateista.

- 11 évesen édesapja megtanította gitározni, aki régebben basszusgitározott egy zenekarban.

- Több énekesnővel ellentétben ő nem vágyik arra, hogy éneket tanítson, noha tanári diplomát szerzett. Elmondása szerint igen introvertált ember, nem lenne türelme a tanításhoz, valamint még ő maga is tanul.

- Ő írja a dalszövegeket.

- Szereti a popzenét, egyik kedvenc énekesnője Britney Spears.

- Egy ízben kifejtette: nem örül annak, hogy a Pisces című szerzeményük szinte virálissá vált, mert ez a dal igen személyes, a Halak jegyről szól, amely az ő zodiákus jegye is egyben. Másfelől viszont boldog, hogy az üzenete sok emberhez eljutott. 

- Még mindig régi ukrajnai lakásában él és tömegközlekedést használ.

- Egy öccse van.

- A Szovjetunió összeomlása után családja anyagi körülményei megromlottak. Például sokáig nem engedhették meg a húst maguknak.

- Amikor kislányként arról álmodozott, hogy énekes lesz, nem gondolta volna, hogy a sztárélet mennyi fárasztó pillanattal is járt, egy "kibaszott tündérmesének" képzelte az egészet. Nem olvasott interjúkat más énekesekkel, sokáig még internete sem volt. Ugyanakkor nagyon hálás a tanításokért, amiket az élettől kap és szeretne tovább fejlődni.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1216463330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása