Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett az Insane Within demója!

2020. november 21. - Jurancsik Eszter

A 2014-ben alakult zenekart Blood Up! néven ismerhette meg a hazai metálkedvelő közönség, az énekesnő Tóth Anitával 2017-ben készítettünk interjút, amikor megjelent bemutatkozó kislemezük, még a régi csapatnéven, Kiáltsd még! címmel.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a magát groove-orientáltként definiáló együttes jelenlegi felállása: Tóth Anita (ének), Török Péter (gitár), Guillermo Francisco Hernandez Munoz "Gigi" (basszusgitár), Deme Tamás (dobok) és Hiller Attila (gitár).

126053913_1929860203879982_4393993769248140954_n.jpg

A mai napon jelentette meg új demóját a banda Our Lemma címmel, amelyről Anita így mesélt nekünk:

"A zenénk dalszövegei többnyire az igazságtalanság ellen küzd a maga módján és bár tudja mindenki , hogy az élet nem könnyű ehhez szeretnénk úgymond egy kis erőt adni, hogy az emberek bízzanak önmagukban és a közösség erejében, ha az a nemes célt szolgálja. Vannak nehézségek, fájdalmak, amiket begyűjtünk az évek alatt és teherként cipeljük tovább. Szeretnénk ha az emberek ráébrednének arra, hogy a megoldást mindig ott van magukban és ha szeretnénk, hogy változzon az életük egy jobb irányba, előbb magukon kell a munkát megkezdeni és igenis erre mindenki képes, aki igazán akarja."

Facebook-oldal ITT, Instagram ITT, Youtube-csatorna pedig ITT!

Hallgasd meg a zenekar In Your Head című dalának demóját!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6216294130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása