Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Mezmerized: komoly szerződés és hamarosan újabb dal!

Július 10-én érkezik a klip!

2020. június 23. - Jurancsik Eszter

A Király Anna (ex-Sorronia, ex-Ideas) által alapított Mezmerized nevű, modern metált játszó formáció igencsak komoly népszerűségre tett szert, amely nem is csoda, hiszen a csapat rendkívül keményen dolgozik. 

A bandától eddig öt klipes dalnak lehettünk fül-és szemtanúi, elsőként a Desire érkezett tavaly októberben, decemberben a Satellite, januárban hallhattuk a Shutdownt, áprilisban forgattak videót a Hybridhez, legutóbb pedig múlt hónapban a Rage című nótát mutatták meg a rajongóknak.

unnamed_9.jpg

Annáék legutóbbi hírlevelükben nem mindennapi dolgot osztottak meg a fanokkal: leszerződtek az egyik legnagyobb független metal kiadó, a Nuclear Blast és a Believe Digital közös vállalatához, a Blood Blast-hez. 

"Egy olyan új fejezet indult el a zenekar életében, amely rengeteget jelent számunkra. Az első olyan kislemezünk, a RAGE, amely már a Blood Blast-on keresztül jelent meg, nagyon pozitív visszajelzéseket kapott és előkelő helyeken nyitott a legnagyobb zeneI szolgáltatók hivatalos lejátszási listáin. Ezek olyan dolgok, amelyekről az ember sokat álmodozik, de úgy gondoljuk, hogy az a legfontosabb, hogy tovább folytassuk a már megkezdett utat." 

- áll a hírlevélben, és ha ez még nem lenne elég, kiderült: július 10-én újabb kisfilmmel jelentkezik az együttes, amely a Cyanide című dalhoz készül, és nem más vendégszerepel benne, mint Henrik "GG6" Englund Wilhelmsson, az Amaranthe hörgőse.

Annáék eképpen meséltek az új számról:

"Ez az eddigi legkeményebb, legpörgősebb dalunk. GG6 vokáljai különleges hatást adnak, hiszen nálunk nem jellemző a férfi ének, vagy a hörgés. Ez a dal viszont kimondottan megkívánta és ki más lehetne alkalmasabb a feladatra, mint a műfaj egyik igen neves zenekarának a hörgőse?"

A Mezmerized első, Electrolyze című albuma szeptember 18-án kerül majd a boltokba, amelynek dallistáját és borítóját már megmutatta a zenekar.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7015910068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása