Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Énektanárnak állt Laura Guldemond!

Tanulj énekelni a Burning Witches boszijával!

2020. június 23. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben írtuk meg, miszerint a svájci, csak lányokból álló Burning Witches négyfősre fogyatkozott, ugyanis holland származású gitárosuk Sonia "Anubis" Nusselder nemrégiben elhagyta a zenekart. Sonia az újonnan alakult Crypta tagja lett, amely bandát a brazil Nervosából távozott Fernanda Lira és Luana Dametto alapította.

Mindeközben a zenekar énekese, Laura Guldemond -akit a holland Shadowrise-ból ismerhettünk meg- néhány napja bejelentette: mostantól nemcsak a színpadon láthatjuk őt, hanem tudását szeretné minél több tanulni vágyónak átadni, azaz énektanításba fogott. 

67321538_2497406096990548_4673482390134325248_o.jpg

A csapat egyébként nem lógatja az orrát Sonia távozása miatt sem, keresik új boszorkány-társukat. Nem ez az első távozás a bandából, hiszen tavaly az előző énekesnő, Seraina Telli hagyta ott a csapatot, hogy Dead Venus nevű projektjére fókuszálhasson.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr215910698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása