Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Pénteken jön Aleah újabb dala!

Július elsején pedig a nagylemez!

2020. június 16. - Jurancsik Eszter

A 39 évesen, súlyos betegség után elhunyt Trees of Eternity-énekesnő Aleah Stanbridge posztumusz szólóalbuma július elsejétől lesz kapható, amely pakkban két CD-t találunk majd. Az egyiken elektronikus, a másikon akusztikus hangzással csendülnek fel a Dél-Afrikában született, de a kétezres évek óta Svédországban élő énekesnő dalai, aki 2016 áprilisában bekövetkezett haláláig egy párt alkotott zenésztársával, Juha Raivioval.

108448_artist_1.jpg

A zenész -akit először a Swallow The Sunban ismerhettünk meg- azoknak, akik megvásárolják a lemet, egy linket küld ajándékba, ahonnan a rajongók Aleah további, kiadatlan dalait tölthetik le. 

Az angyali szépséggel és különleges hanggal megáldott énekesnő albumáról már hallhattuk a My Will, az Inverted Enlightenment és a Vapour című dalokat, amelyekhez szöveges kisfilm is készült, most pedig Juha bejelentette: pénteken érkezik az újabb videó, amely a Sacrifice című szerzeményhez készül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6515813832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása