Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan érkezik Doro új dala!

A Brickwall címet viseli a szerzemény

2020. június 12. - Jurancsik Eszter

A német metálkirálynőről testvérblogunkon írtuk meg, miszerint különleges koncertekkel készül, amelyek leginkább egy autósmozi hangulatát fogják életre hívni, ma pedig újabb hír érkezett az énekesnő háza tájáról.

Doro legutóbbi albuma, a Forever Warriors, Forever United 2018-ban jelent meg, nemsokára pedig új dallal rukkol elő az egykori Warlock-frontasszony. A nóta a Brickwall címet viseli, és digitális formátumban június 26-án lesz hallható, vinyl-en pedig július 31-én. 

Az énekeső elmondta: e dal új lemezének előfutára, amely 2021-ben kerül majd a boltok polcaira, a szerzemény pedig a mostani, kissé sötét közhangulatot is hűen tükrözi. 

30-eves-karrierjet-unnepli-doro-pesch-06280333_1.jpg

"A dalszövegek a nagy bajban lévő emberek iránti törhetetlen, feltétel nélküli szeretetről szólnak. És noha nem mindig könnyű kezelni az ilyen embereket, mindent megteszel annak érdekében, hogy támogasd őket, és egymás mellett átjuthassunk a sötét időkön - még akkor is, ha szó szerint le kell rombolni a falakat."

- magyarázta a készülő album szövegeiről Doro, aki e hónap 3-án betöltötte 56. életévét, utólag is Isten éltesse őt!

dorosingle620.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1115806488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása