Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hallgasd meg az Allen/Olzon új dalát!

Új felvétel a duótól!

2020. február 18. - Jurancsik Eszter

Anette Olzon, a Nightwish második frontasszonyaként megismert énekesnő tavaly fedte fel boldogan, miszerint a The Dark Element mellett újabb projektet indított - a Symphony X-ből ismert Russell Allennel hívta életre másik csapatát Allen/Olzon elnevezés alatt. 

A páros első szerzeménye Worlds Apart címmel jelent meg nemrégiben, és debütáló lemezük is ezt a címet fogja viselni - a korongról tudni lehet, hogy március 6-án landol a boltok polcain.

russellallenanetteolzon_638.jpg

A mai napon újabb dallal jelentkezett a formáció, amely a Never Die címet viseli, íme:

 

A svéd énekesnő és amerikai zenésztársa most felfedték az albumon hallható nóták címét is - Anette-ék 11 dalt vettek fel:

01. Never Die

02. Worlds Apart

03. I'll Never Leave You

04. What If I Live

05. Lost Soul
06. No Sign Of Life
07. One More Chance
08. My Enemy

09. Who You Really Are

10. Cold Inside

11. Who's Gonna Stop Me Now

A lemezfelvételek alatt Magnus Karlsson gitáros-billentyűs-basszer és Anders Köllerfors dobos segítette a két zenészt. A lemezborító pedig így fest majd:

 aaa_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9715479986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása