Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nyáron érkezik az új Epica-album!

Mark Jansen interjút adott

2020. február 04. - Jurancsik Eszter

Tudni lehet, hogy a holland Epica új lemezén dolgozik - Simone Simonsék utolsó stúdióalbuma a 2016-ban megjelent The Holographic Principle volt, amellyel kisebb-nagyobb szünetekkel folyamatosn turnéztak. Tavaly októberben pedig újra kiadták a Design Your Universe című lemezt, amely eredetileg 2009-ben került boltokba.

Korábban Mark Jansen énekes-gitáros elmondta: csak akkor kezdenek új dalok írásába, ha késztetést éreznek rá, és nem azért, mert "kell".

5177971.jpg

A zenészt nemrégiben a LA Media kapta mikrofonvégre, hogy kifaggassa a zenekar következő lemezéről:

"A lényeg, hogy célok legyenek. Az új album kapcsán most minden csapattagon pontosan ezt érzem. Ha már ezt nem fogom érezni, akkor azt mondom, lehet jobb abbahagyni. De jelenleg mindenkin érzem, hogy ki van éhezve egy jó album írására. És mindaddig, amíg ez az érzés meglesz, addig van jövője az Epicának."

- kezdte Mark, majd így folytatta:

"Februártól májusig stúdiózunk, és a nyáron jön ki az új lemez. Befejeztük az éneksávokat, most választjuk ki Simone-nal azokat a dalokat, amelyek felkerülnek az albumra. Mindig közösen szavazunk, mely számok kerüljenek fel rá. A legöbb szavazatot kapó dalok mennek a lemezre, és már meg is van a legjobb 12 dal."

- zárta sorait.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8615454180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása