Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új kisfilmmel készül az In This Moment

Hamarosan láthatjuk a klipet!

2020. január 21. - Jurancsik Eszter

A kaliforniai In This Moment Ritual címre keresztelt lemeze 2017 nyarán jelent meg, és igen szép sikereket értek el vele Maria Brinkék, teltházas koncertek, 2018-ban pedig Budapesten is sold outos bulit nyomtak le. 

Azt tudni lehet, hogy a zenekar dolgozik új albumán, amely a Mother címet fogja viselni - ebből nem nehéz kitalálni, hogy az életre, a Földanya témájára épülnek a rá kerülő szerzemények, ám a koncepció kapcsolódik majd egy kicsit a Ritual tematikájához is.

9e746af6e85c742b774d718628a4a5e9.jpg

A napokban osztotta meg Twitterén a csapat, miszerint hamarosan új videóval örvendeztetik meg hallgatóságukat. Tavaly ősszel már játszotta koncertjein az együttes a Legacy című számot, a következő dal pedig, amely hallható lesz a Mother lemezen, és amelyhez klip is készül, a The In-Between címet fogja viselni. Nem tudni pontosan, mikor lesz látható a teljes videó, de addig is itt egy kis betekintő:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1315419814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása