Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Itt az Epica-könyv!

Elérhető a kiadvány

2019. december 13. - Jurancsik Eszter

Tudni lehetett, hogy a holland zenekar könyvet készül megjelentetni, amely a csapat eddigi karrierjét öleli fel. Mark Jansen 2002-ben elhagyta addigi együttesét, az After Forevert, és létrehozta az eredetileg Sahara Dust néven futó formációt Helena Iren Michaelsen frontasszonnyal az élén. Ám hamarosan Mark akkori barátnője, az akkor alig 18 éves Simone Simons lett az énekesnő, majd a Kamelot egyik albumcíme után Epicára keresztelték át a bandát. 

epica-chile-2018.jpg

 

2003 nyarán jelent meg első lemezük, a The Phantom Agony, amely kiadvány óta a hatosfogat hatalmas utat tett meg. Tavaly tartották ezredik koncertjüket Tilburgban, ahol 16 évvel ezelőtt először léptek fel - akkor még az Anathema előzenekaraként.

Legutóbbi albumuk, a The Holographic Principle 2016-ban jelent meg, ám többször utalt rá a csapat: dolgoznak a következő lemezen.

A könyv The Essence Of Epica címmel, december 9-én jelent meg, és innen tudjátok megrendelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4715349750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása