Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új klipjét forgatja a Diabulus In Musica

Decemberben jön a kisfilm!

2019. november 23. - Jurancsik Eszter

A spanyol Diabulus In Musica utolsó nagylemeze 2016 novemberében jelent meg Dirge For The Archons címmel, amely a csapat eddigi talán legsokszínűbb kiadványa lett. A korongról az Earthly Illusions, az Invisible és a Crimson Gale című nótákhoz készült videoklip, 2017-ben pedig sikeres európai turnét bonyolított le a zenekar.

dim_1.jpg

Korábban megírtuk, hogy a Zuberoa Aznárez vezette brigád új albumát készíti, ám az együttes háza táján nagy csend honolt az utóbbi egy évben - mindeközben a frontasszony másik két projektjével, a Tragullal és a Dryades-szel is dolgozott.

Néhány napja Facebookján jelentette be a banda: új videoklipet forgatnak éppen, amely a tervek szerint decemberben debütál majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6615321242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása