Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan új albummal jelentkezik az Infected Rain!

Decemberben Magyarországon is fellép a csapat!

2019. szeptember 10. - Jurancsik Eszter

A moldáv Infected Rain népszerűsége igencsak megnőtt az utóbbi időben. A Lena Scissorhands által vezetett kisjenői származású csapat elmondása szerint "távol áll a mostani >>megcsinált<< zenekaroktól, és a modern metált kívánja csúcsra járatni."

5d711infaing-image.jpg

A 2008-ban alakult együttesnek eddig három stúdiólemeze jelent meg: Asylum (2011), Embrace Eternity (2014) és 86 (2017).

Most Lenáék bejelentették: hamarosan piacra dobják az új anyagot, amely az Endorphin címet kapta - az új korong október 18-án lesz elérhető, immár az egyik legnagyobb metál-kiadó, a Napalm Records gondozásában. 

A formáció eképpen nyilatkozott az új albumról:

"Büszkén jelentjük be negyedik, 'Endorphin' című albumunkat, ami sok tekintetben nagyon fontos számunkra. Habár ez a negyedik nagylemezünk, ez az első, amit a Napalm Records ad ki; mi pedig nem is lehetnénk hálásabbak az ő profizmusukért, támogatásukért és útmutatásukért. Az 'Endorphin' nem szimplán egy zenei album - ez egy vallomás, amibe beleadtuk mindenünket; a legmélyebb érzelmeinket és az egész lelkünket."

A lemez tracklistje a következő:

02. Black Gold
03. Symphony Of Trust
04. Pendulum
05. Passerby
06. Lure
07. Victims
08. Walking Dead
09. Taphephonia
10. Storm

Egyúttal közzétették a Passerby című szerzeményhez forgatott kisfilmet is, amely immár a negyedi nóta a hamarosan boltokba kerülő albumról:

 

Elsőként a The Earth Mantra jött ki, amelyről így mesélt a zenekar:

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk legújabb single-dalunkat! A 'The Earth Mantra' egy olyan dal, amit bolygónk ekológiai problémáinak szentelünk. A Föld a mi hazánk, a mi anyánk; ezért úgy érezzük, hangosan ki kell nyilvánítanunk, mit gondolunk, miben hiszünk és miért aggódunk ezzel kapcsolatban. Mindez szimpla választás kérdése. Paraziták akarunk lenni, vagy egy szebb jövő képzelünk el erre a világra?!"

 

Megjelent a Lure című szerzemény is:

 

És a Storm is megtekinthető a Youtube-on:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8815061168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása