Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Charlotte Wessels: "Bombasztikus lesz az új lemez!"

Készülő kiadványukról mesélt a Delain énekesnője

2019. június 29. - Jurancsik Eszter

A holland együttes februárban megjelent EP-jének -amely a Hunter's Moon címet kapta- idején már azt is tudni lehetett, hog a banda új nagylemezét rögzíti, amelyről korábban Charlotte Wessels énekesnő elárulta: a 2016-ban piacra dobott Moonbathers vonalát fogja követni.

delain-2019-press-cr-sandra-ludewig-billboard-1548.jpg

 

A szóban forgó kiadvány igen sikeres lett, még a legkeményebb kritikusok is elismerő szavakkal illették a korongot, így a banda igencsak elégedett lehet. Szomorú hír ugyan, hogy a gitáros Merel Bechtold távozott a formáció köreiből, ám a brigád nem búsul, hanem a fellépésekre és az új albumra koncentrálnak.

Az Egyesült Királyságban, a Download fesztiválon lépett fel nemrégiben a zenekar, és természetesen egy interjú alkalmával ismét szóba került az új lemez, amelynek megjelenését a csapat 2020-ra datálta. 

"Egész nyáron stúdiózunk és koncertezünk. Az új lemez háromnegyede már kész, abban reménykedem, hogy februárra teljesen elkészül az album."

- mesélte Charlotte.

Felfedte azt is: bombasztikus lesz az új korong, több szimfonikus résszel.

Az interjút megtekintheted itt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8214917260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása