Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Meglepetéssel készül Ailyn

Sokat sejtető poszt az énekesnő Facebookján

2019. június 26. - Jurancsik Eszter

Ailyn, a norvég Sirenia egykori frontlánya nem vesztegeti az idejét. 2016 nyarán tették ki a szűrét a bandából, ám hősnőnk nem adta át magát a kétségbeesésnek. Bár elárulta, bipoláris depresszióban szenvedett, mindig igyekszik erős maradni - a váltakozó lelkiállapot pedig az egyes típusú (inzulinhiányos) cukorbetegségének egyik velejárója, amely kórral az énekesnő 7 éves kora óta él együtt.

18221842_634608870062681_8332480896332652771_n.jpg

A gyönyörű spanyol énekesnőt hallhattuk énekelni az olasz Secret Rule-lal, a madridi Déblerrel és a francia Melted Space-szel is turnézott, utóbbi csapatban az Exit Edenből is ismert Clémentie Delauney helyére ugrott be, és a banda utolsó lemezén is hallható a hangja.

Korábban Ailyn utalgatott arra, miszerint szólóanyagon dolgozik, és olyan vendégegyüttesek jutottak eszébe a projekt kapcsán, mint a Within Temptation vagy az In Flames.

Legfrissebb Facebookos posztjában a pacsirta elárulta: utazik. A hashtagek között pedig ott szerepelnek a #secretproject és a #newscomingsoon kifejezések is. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy Ailyn valószínűleg zenével kapcsolatos tervei kapcsán vette nyakába a világot és kelt útra. Remélhetőleg hamarosan kiderül, min dolgozik a spanyol szépség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9614912830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása