Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Imperia: februárban jön az új lemez!

A csapat megmutatta a borítót is!

2018. december 22. - Jurancsik Eszter

Az Imperia létrejötte Helena Iren Michaelsen nevéhez köthető, aki 2002-ben az újonnan alakult Sahara Dust énekesnője volt. A banda később Epicaként vált ismertté Simone Simons-szal az élen, egy évvel távozása után a norvég származású Helena nem vesztegette az idejét: finn, holland és belga zenésztársaival alapította meg csapatát, amely eddig négy lemezt adott ki. Korábban a zenekar elárulta: új kiadványukon dolgoznak.

imperiabanddec2018_638.jpg

Most felfedte titkát a szőke szépség és zenekara: ötödik stúdiókorongjuk Flames Of Eternity címmel, 2019. február 22-én kerül a boltok polcaira, ezzel egy időben természetesen a borítóról is lehullott a lepel, amelyet Jan Yrlund (aki dolgozott már a Manowarral, a Korpiklaanival és a Battle Beast-tel is) tervezett.

A korong producerelése Jacob Hansen feladata volt, aki többek közt a Sirenia albumainak születésekor is bábáskodott, további érdekesség, hogy két vendégzenészt is hallhatunk majd a kiadványon: egyikük a német énekes-gitáros-billentyűs Oliver Philipps, akit többek közt az Everonból és a Satyrianből ismerhetünk, másikuk pedig egy finn hegedűművész, Henrik Perelló.

Íme, az új lemez borítója:

imperiaflamesofeternity.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8214507728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása