Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Példaképeiről mesélt Tatiana Shmailyuk

Készül a zenekar új nagylemeze is!

2018. november 27. - Jurancsik Eszter

Januárban új középlemezzel jelentkezik az ukrán Jinjer - a kiadvány a Micro címet fogja viselni, az Ape című dalhoz készített videót pedig már láthattuk. Eredetileg még idén szerette volna rajongói kezébe adni az EP-t a Tatiana Shmailyuk vezette banda, ám turnéjuk miatt csúszik a megjelenés.

jinjer_1.jpg

Nemrégiben Mexikóban lépett fel az együttes, Tatiana pedig elárulta az őt meginterjúvoló MB Live-nak, miszerint jövő év tavaszán megkezdik új nagylemezük felvételeit is.

A frontasszony mesélt példaképeiről, inspirálóiról is.

"Az első számú példaképem Otep Shamaya, ha az extrém vokálokról beszélünk. Az ő hatására kezdtem el a hörgést. A kedvenc férfi énekesem pedig Randy Blythe (Lamb Of God). Még sok-sok évvel ezelőtt fedeztem fel őket, körülbelül 15 éves lehettem."

- mesélte Tatiana, akinek személyében a hörgést alkalmazó metálhölgyek igen komoly konkurenciára lelhettek, nem mellesleg - Alissa White-Gluzhoz és Otep Shamayához hasonlóan- tiszta énekhangját is remekül használja.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5014395794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása