Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Indiegogo-s kampányt indít a Leecher

Novemberben pedig fergeteges koncert nemzetközi csapatokkal a Dürer Kertben!

2018. október 26. - Jurancsik Eszter

A csellómetált játszó Leecher igazán nem panaszkodhatott unalomra az elmúlt időszakban: jártak a hollandiai FEMME fesztiválon, de tiszteletüket tették Svájcban, Olaszországban, Németországban és Franciaországban is. 

44719363_2314618618551543_4139942637589233664_n.jpg

A zenekar elkezdte új albumának munkálatait, amelyhez rajongóik segítségét is kérik: a készülő korongon közreműködik Frank Pitters osztrák producer, az egyik dalt az ő segítségével rögzítik. Ehhez startol az Indiegogo oldalon egy kampány, amelynek keretén belül különleges cuccokkat vásárolhatnak a banda rajongói, pólók és egyéb relikviák formájában. 

Plusz jó hír, hogy a formáció november 2-án a Dürer Kertben koncertezik számos más együttessel, mint például a Dudás Ivett vezette Tales Of Evening, az olasz Temperance, az osztrák Serenity, a Dragony és a Visions Of Atlantis. 

Az Indiegogo-s kampány oldalát itt találjátok, az esemény Facebookos oldala pedig itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8214323731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása