Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Sirenia: publikusak a számcímek

Egy hónap múlva jön az album

2018. szeptember 27. - Jurancsik Eszter

A norvég-francia zenekar új lemezéről már tudhatjuk, hogy október 26-án, Arcane Astral Aeons címmel kerül a boltok polcaira, a Havancsák Gyula által tervezett borítót is megmutatták Morten Velandék.

24210_l.jpg

Néhány nappal ezelőtt az első klipes nóta is láthatóvá vált a Youtube-on a Love Like Cyanide című szerzemény képében, most pedig az album összes dalcímét felfedte a csapat. A korong megjelenését követően miniturnéra indul a formáció, magyarországi állomásról azonban nincs hír.

Íme, a dallista:

01. In Styx Embrace
02. Into The Night
03. Love Like Cyanide
04. Desire
05. Asphyxia
06. Queen Of Lies
07. Nos Heures Sombres
08. The Voyage
09. Aerodyne
10. The Twilight Hour
11. Glowing Embers

Morten Veland, az együttes alapítója eképpen mesélt a kiadványról és Havancsák Gyula munkájáról:

"Nagyon örülünk, hogy végre bemutathatjuk új albumunk, az 'Arcane Astral Aeons' borítóját. Ezúttal is Havancsák Gyula művész kértük fel, hogy tervezzen egy olyan illusztrációt, ami leképezi zenénk szívét és lelkét. Magát a hanganyagot a norvég Audio Avenue Stúdióban és a francia Sound Suite Stúdióban rögzítettük. A keverés és a maszter a dániai Hansen Stúdióban valósult meg, Jacob Hansen hangmérnöknek köszönhetően. Ez az album igazán különleges számunkra, mivel ez az első anyagunk, amit a rajongók segítségével alkottunk meg: mindenki hozzájárult tehát a lemez elkészültéhez azzal, hogy közvetlenül támogatott minket a költségfedező kampány során; így Ti is kivettétek a részetek a munkálatokból. Nagyon büszkék vagyunk erre az alkotásra, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek. Reméljük, Ti is épp olyan különlegesnek találjátok majd ezt a lemezt, mint mi magunk".


sireniaarcanecd.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7014268285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása