Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dal- és klippremier: Dark Sarah - Sky Sailing

Új kisfilmmel jelentkezett az együttes.

2018. szeptember 14. - Sarok Bettina

screenshot_2018-09-14_dark_sarah_sky_sailing_youtube.png

Minössze néhány nap, és a boltok polcaira kerül a finn formáció vadonatúj korongja, ami a The Golden Moth elnevezést kapta. Az újdonság beharangozója egyébként a Trespasser című dal volt, mely nóta egy kisfilm keretein belül került publikálásra.

Az utóbbi időben kiderült, hogy újabb video érkezése várható, mindemellett pedig előzetesek is napvilágra kerültek, mintegy bemutatva azt, hogy mire is számíthatnak majd a fanatikusok, amikor kezükbe veszik az albumot.

A közelmúltban egyébként bemutatásra került a csapat második kislemeze, a The Gods Speak című szám képében, mely tétel Marco Hietala és Zuberoa Aznárez közreműködésével került rögzítésre, és ami egy dalszöveges videoklip keretei belül került debütálásra.

A mai napon azonban megérkezett a várva-várt kisfilm, ami a Sky Sailing című számhoz készült, ami egyben a finnek haramdik kislemeze is lett.

Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7114240217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása