Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Az Arionnal forgatott kisfilmet Elize Ryd

Idén jelenik meg a finn zenekar második albuma.

2018. szeptember 14. - Sarok Bettina

cats.jpg

Hamarosan a boltok polcaira kerül a finnek második albuma, a Life Is Not Beautiful. A korong egyébként az első közös munka lesz Lassi Vääränen énekessel, aki 2015-ben került Viljami Holopainen helyére. Az újdonság beharangozója az At The Break Of Dawn című szám volt, 2016-ban, amit Elize Ryddel karöltve készítettek el.

A nótához akkoriban készült egy különleges, dalszöveges vodeoklip is, maga aszerzemény pedig hatalmas siker lett a célközönség körében. A közelmúltban egyébként újabb dalt osztottak meg Unforgivable címmel.

A minap, mintegy meglepetésként megosztottak egy vadonatúj kisflmet, ami a már fent is említett At The Break Of Dawnhoz készült, a klipben pedig természetesen az Amaranthe-frontasszony is tiszteletét tette.

Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4414241077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása