Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dark Sarah: teaser a lemezhez!

Belehallgathatunk a hamarosan megjelenő korongba

2018. augusztus 11. - Jurancsik Eszter

A Heidi Parviainen vezette Dark Sarah több, mint egy éve kezdett dolgozni új albumán, amely a The Golden Moth címet kapta. Eredetileg tavasszal szerette volna a finn banda a boltokba küldeni a kiadványt, ám váratlan pénzügyi gondok miatt szeptember 21-re csúszott a megjelenés. Szerencsére az Indiegogo-n indított kampány, amelyben a zenekar a rajongók segítségét kérte, sikeres volt, Heidiék pedig megköszönték a támogatást.

dark-sarah_1.png

Tavaly már láthattuk a Trespasser című dalhoz forgatott kisfilmet, amelyben az állandó taggá vált Juha-Pekka "JP" Leppäluoto (Charon, Northern Kings) is szerepel, most pedig végre megérkezett a teaser, amelynek keretein belül a korong összes szerzeményébe belehallgathatunk. Íme!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2014174647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása