Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Epica: jubileumi koncert, pihenő és új album

A Metal Wani interjúja Mark Jansennel

2018. április 12. - Jurancsik Eszter

A holland zenemágusok legutóbbi lemeze The Holographic Principle címmel, 2016 őszén jelent meg, hatalmas sikernek örvendve a világ minden táján. A hatosfogat azóta is turnézik a lemezzel, április 14-én pedig Tilburgban, a Poppodium 013 nevű koncerthelyszínen tartanak fergeteges jubileumi bulit - Simone Simons és a fiúk ezredik koncertjére kerül sor, és számos vendégzenekar lesz még látható a színpadon - a texasi Oceans of Slumber, a dán Myrkur, az olasz Lacuna Coil, a Nightmare és Mark Jansen énekes-gitáros másik csapata, a MaYaN.

epica-studio-2016a-by-tim-tronckoe.jpg

Nemrég a Metal Wani készített interjút a zenésszel, a beszélgetést pedig a Blabbermouth is átvette. A beszélgetésben Mark kitért arra, hogy szeptemberig turnézni fognak, majd egy kis szabadságot vesz ki a banda, hgy feltöltődhessenek. Ez a kis szünet lehetőséget biztosít arra, hogy a csapattagok más projektjeikkel is foglalkozhassanak - Ariën van Weesenbeek dobos a MaYaN tagjaként is ténykedik, Rob Van Der Loo-nak is vannak tervei, és lehet, hogy Simone is kipróbálja magát valami másban. 

"De már érzem, hogy új zenét kell írnom!"

- tette hozzá Mark. 

Íme, a felvétel:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1813831034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása