Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megjelent az Amaranthe új videója - Boomerang

Néhány napja látható a klip

2017. január 13. - Jurancsik Eszter

Az Elize Ryd vezette svéd/dán együttes új videóval jelentkezett, Boomerang címmel, amely a tavaly októberben megjelent, Maximalism című korongon hallható. Íme:

 

Beyond The Matrix - íme az Epica új kisfilmje!

Véget ért a találgatás

Tegnap a holland hatosfogat bejelentette, hogy hamarosan új klippel rukkolnak elő, de nem fedték fel, melyik szerzeményhez forgattak videót. Most azonban fellebbent a fátyol, a Beyond The Matrix már megtekinthető a Youtube-on. Íme!

 

Megjelenés és szexisség a színpadon - interjú Cristina Scabbiával

A Lacuna Coil énekesnője egy rádióműsorban fejtette ki véleményét a témáról

A birminghami Scratch Rádió Louder című műsorának vendége volt nemrég az olasz csapat. Az interjú főleg a metálban ténykedő nők színpadi megjelenésére volt kihegyezve, erről kérdezték Cristinát, mit gondol a témáról.

15094840_1315202818514097_3501044836720037087_n.jpg

"Őszintén szólva, nem szabad a megjelenésedet összehasonlítanod másokéval. A lényeg, hogy te jól és kényelmesen érezd magad! Nem érdekes, mennyire akarod vagy nem akarod megmutatni a nőiességedet. Én főként az energiát szeretem megmutatni, mert én energikus és pozitív személyiség vagyok. Én nem tudnék díva lenni, mert én nem az vagyok! Én szeretek mozogni, ezért fiúsnak is tartom magam. Nem vagyok az úgynevezett "normális nő"!"

- mesélte nevetve Cristina, akiből sokan nem nézik ki, hogy 44 éves, akármelyik főiskolás bulin elvegyülhetne. Gondolatait így zárta:

"Ha nem érzed jól magad például magassarkúban és szoknyában, ne vedd fel, mert látni fogják rajtad. Nem látszol majd magabiztosnak, márpedig ez az egyik legfontosabb dolog."

Forrás: Blabbermouth.

 

Új videóval készül az Epica

Még nem tudni, melyik szerzeményhez forognak a kamerák

A holland csapat Instagramján osztott meg egy rövidke videót, ezzel jelezve, hogy hamarosan újabb videoklippel örvendeztetik meg a rajongókat. Azt azonban még nem fedte fel a zenekar, melyik szám jelenik meg kisfilmként is a Universal Death Squad, az Edge Of The Blade és az Ascension után.

 

C O M I N G � S O O N #epica #comingsoon #whatcoulditbe #theholographicprinciple #metal #music #metalhead

EPICA (@epicaofficial) által közzétett videó,

Gyönyörűen fest Liv Kristine

Az énekesnő közzétette néhány alkotását

Teljesen új oldalát mutatta meg nemrég a Leaves' Eyes egykori pacsirtája a nagyérdeműnek; Facebook-oldalán tette közzé néhány festményét, amelyeken Norvégia legszebb helyeit láthatjuk:

 

Liv zenei terveiről ex-csapatából való eltávolítása óta nemigen hallhattunk semmit, ám úgy tűnik, most nem az éneklés élvez prioritást az életében. Festményei csodálatosak, érdemes őket végignézni. Hozzá hasonlóan a Sirenia 2006 és 2007 között ténykedő énekesnője, a dán Monika Pedersen is ezt a hobbit gyakorolta, ami végül a hivatása is lett. Azért reméljük, hogy a gyönyörű alkotások mellett hamarosan a zenében is újra aktívvá válik a norvég szőkeség.

 

Angela Gossow: "Új projekten dolgozom!"

Visszatér a zenei életbe a német énekesnő

Az Arch Enemy legénységét 2014 tavaszán hagyta el a férfiakat megszégyenítő hörgéséről is ismert Angela Gossow, elmondása szerint családjával szeretett volna több időt tölteni. A 42 éves énekesnő azonban továbbra is a banda életének része maradt, hiszen a menedzseri feladatokat ő végezte. A francia Hardcore magazinnak adott interjút nemrég Angie, amelyben sok titkot megoszt a rajongókkal.

angela-gossow.jpg

Angela Gossow 2014 első felében lépett ki a csapatból

Kiderült többek közt, hogy 2008 óta menedzselte a bandát, és fárasztó volt egyszerre énekesnőként és üzletemberként ténykednie - ez volt családja mellett a másik oka annak, hogy átadta a helyét a kanadai Alissa White-Gluznak a mikrofon mögött. Őszintén mesélt a pénzügyi problémákról is, amelyek az együttest érintették.

"A lemezkiadónk rosszul bánt a pénzzel, és ez a csapatot is adósságba keverte, majdnem a karrierünkbe került, szóval ideje volt lépni. Az Arch Enemy előtt egy elektronikus kereskedelmi cég marketing vezetője voltam, így a kilépésemet követően elkezdtem rendbe tenni a pénzügyeket, a turnéállomások kapcsán a szállásfoglalást intéztem, felügyeltem a határidős munkákat."

- kezdte Angela, aki elmondta, hogy a legtöbb zenész, művész nemigen ismeri a dolgok üzleti oldalát, ezért nem jutnak előrébb vagy éppen dől dugába a tervük. 

"Azt tanácsolom minden énekesnek, hogy először ismerje meg az üzletet is egy kicsit, a jogi dolgokat, nehogy tönkremenjenek vagy átverjék őket! Manapság csak saját magában bízhat az ember..."

Angela elmondta, miért is Alissára esett a választása, amikor kiszállt a csapatból.

"Mi régóta jó barátok vagyunk. Alissa egy nagyon fegyelmezett és tehetséges nő. Tökéletesen illik az Arch Enemybe! 2017 pedig nem lesz unalmas a zenekar számára, hiszen nemcsak új albumot és DVD-t dobnak a piacra, hanem Alissa elkészíti első szólólemezét is."

archenemybandphoto.jpg

Angela még a banda tagjaként

Az énekesnő lerántotta a leplet személyes terveiről is:

"Egy extrém metál projekten dolgozom, ám akkor lesz igazán aktív a dolog, ha az Arch Enemy turnéja véget ér, ennek pedig előreláthatólag 2018-ban érkezik el az ideje..."

A teljes, francia nyelvű interjú itt olvasható!

 

 

 

 

süti beállítások módosítása