Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nemsokára itt az új Dark Sarah-album!

Hamarosan jön az első videó is

2017. október 04. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben írtuk meg, miszerint Heidi Parviainen csapata, a Dark Sarah új kisfilmmel készül, amelyet már leforgattak és a Dance With The Dragon című, nagy sikerű videóban is szerepet kapott Juha-Pekka "JP" Leppäluoto is látható lesz benne.

darksarah.jpg

Az új albumról annyit lehet már tudni, hogy a Sárkányt alakító énekes csatlakozott a felvételek idejére Heidiékhez, és a fent említett dal szisztémájára épül majd a korong. 

Most újabb frissítést tett közzé a finn banda Facebookján:

"Kedveseim! Néhány hét múlva megosztjuk a videót, amelyet nemrégiben leforgattunk. Egyúttal ez már a harmadik Dark Sarah-lemez előfutára lesz. A Sárkány (JP Leppäluoto) és még jó néhány vendég szerepelni fog majd benne! Hamarosan több információ érkezik, legyetek türelemmel!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1712928481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása