Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Alissa White-Gluz: "Ne kételkedj magadban!"

Kezdő énekesnőknek üzent az Arch Enemy frontasszonya

2017. szeptember 12. - Jurancsik Eszter

Augusztusban a svéd/kanadai együttes a spanyolországi Leyendas del Rock fesztiválra volt hivatalos, ahol koncertjük előtt a frontasszony Alissa interjút adott. 

Elhangzott a kérdés: mit tegyen egy énekesnő, aki a metál színterén akarja kipróbálni magát?

"Azt tanácsolom nekik, hogy ne kételkedjenek magukban! Épp elég ember lesz, akik kétkedve fogadnak majd, mivel nő vagy. Sőt, lesznek, aki azt gondolják, a testi adottságaidat akarod használni, azzal szeretnél előrébb jutni. Azt is gondolhatják, >>összeálltál<< a zenekar egyik férfi tagjával vagy vezetőjével, csak hogy előnyökhöz juss. Szóval ne legyenek kétségeid önmagaddal szemben, hogy te miért is vagy a csapatban."

alissawg.jpg

- kezdte Alissa, majd így folytatta gondolatait:

"Azon énekesnőkkel, akikkel jól ismerjük egymást, tudjuk, hogy egyikünk sem azért került az együttesébe, mert nő, hanem mert szeretünk énekelni, zenélni. Naponta körülbelül nulla másodpercet gondolok arra a tényre, hogy nő vagyok!"

- zárta nevetve sorait a frontasszony, akinek minden oka megvan az örömre, hiszen az Arch Enemy új lemeze, a Will To Power máris hatalmas siker, überelte a 2014-ben piacra dobott War Eternal albumot is. Korábban mind Alissa, mind a gitáros Michael Amott utaltak arra, hogy ez a korong ütősebb lesz elődjénél, rengeteg új ötletet használtak fel a dalok készítésekor, az énekesnő pedig évekkel ezelőtti depressziójával kapcsolatos érzéseit is ezen a lemezen írta meg.

 

archenemywilltopowercd_1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3912823160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása