Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Különleges bulival készül a Lacuna Coil

Fennállásuk 20. évfordulóját ünneplik Cristináék

2017. szeptember 05. - Jurancsik Eszter

Facebook-oldalán jelentette be az olasz együttes, hogy 2018. január 19-én, Londonban egy különleges és nagyszabású koncerttel ünneplik meg Cristina Scabbia és a srácok, hogy 20 éve a pályán vannak. A különleges alkalom kapcsán nemrég elárulta a milánói formáció, hogy jövőre Nothing Stands In Our Way címmel könyvet adnak ki, ám utaltak arra, hogy a rajongótábort még több meglepetés éri majd.

lacunacoil.jpg

"London egy igazán különleges város számunkra; tárt karokkal fogadott minket 20 évvel ezelőtt, amikor a karrierünk elkezdődött. És úgy érezzük, pont ezért a legjobb hely arra, hogy meghívjuk a rajongóinkat a világ minden tájáról, hogy velünk ünnepeljenek!"

- áll a csapat közleményében, akik jelenleg az Epica társaságában járják Észak-Amerikát és Kanadát. Cristináék azt is elárulták: olyan dalok is felcsendülnek majd a bulin, amelyeket korábban soha nem játszottak élőben. 

 

A jegyeket a zenekar hivatalos weboldaláról tudjuk beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6112805054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása