Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Alissa White-Gluz szólólemezén Jeff Loomis is közreműködik

A francia Duke TV-nek adott interjút az énekesnő

2017. augusztus 30. - Jurancsik Eszter

Szeptember 8-án kerül az üzletek polcaira az Arch Enemy legújabb albuma, a Will To Power, amelyről már két klipes nótát is láthattunk hallhattunk a The World Is Yours és a The Eagle Flies Alone című szerzemények képében. Azonban Alissa -ahogyan korábban is megírtuk- szólóprojektjén is gőzerővel dolgozik, amely egyszerűen csak Alissa név alatt fut majd. 

20184617_114315799211514_720827569628250112_n.jpg

Az énekesnő első szólóalbumán közreműködik párja, Doyle, zenésztársa, Jeff Loomis, de a Kamelotos Oliver Palotai is segíti a frontasszonyt.

Érdekesség, hogy Alissa elődje, Angela Gossow javasolta annak idején a kék hajkoronájú énekesnőnek, hogy készítsen szólólemezt.

"Eredetileg Angela hozta fel az ötletet, hogy csináljak valamit, mert munkamániás vagyok és nem tudok tétlenül ülni az Arch Enemy következő turnéjára várva. És teljesen igaza volt! Tényleg szükségem volt arra, hogy alkossak valamit. Ráadásul volt egy csomó ötletem is, amelyek nem feltétlenül illettek az Arch Enemy világába, így nem tukmálhattam a csapatra őket."

- mesélte Alissa, akinek albuma a tervek szerint 2018-ban jelenik meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8012790856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása