Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan jön a Leaves' Eyes új albuma

A csapat nemsokára végez a munkálatokkal

2017. augusztus 19. - Jurancsik Eszter

le_new2_2pluslogo_s.jpg

Facebook-profilján jelentette be a csapat, miszerint hamarosan kezükben tarthatják a rajongók vadonatúj korongjukat - korábban mi is beszámoltunk arról, hogy teljes erőbedobással készíti az új lemezt a formáció. A posztban Elina Siirala, a banda finn születésű énekesnője elárulta: a Mastersound Studio-ban töltött idő alatt, amíg az éneksávokat rögzítették, teret kaphatott az ő kreativitása is, ezért nagyon élvezte a felvételeket. Az új lemez az együttes ígérete szerint egyaránt tartalmaz majd heavy metálos és folkos elemeket is, pörgősebb és lassabb tételek is szerepelnek majd az újdonságon.

Ez lesz az első olyan album, amelyen teljes egészében Elina énekel majd - mint ismeretes, a norvég származású Liv Kristine-t, aki 2003-ban hívta életre a zenekart - 2016 áprilisában kirúgták a csapatból, miután alapító társával, Alexander Krullal való házassága zátonyra futott.

Egyébként Elina régi együttesét, az Angel Nationt (korábban EnkeliNation néven váltak ismertté) sem felejtette el, az énekesnő velük is új korongot készül megjelentetni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6412763452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása