Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Énekesnők átalakulása #3 - Cristina Scabbia

2017. július 16. - Jurancsik Eszter

Az olasz Lacuna Coil frontasszonya Milánóban született 1972. június 6-án. 21 éves volt, amikor egy klubban találkozott Marco Coti-Zelatival, akivel elkezdtek dolgozni egy közös projekten. Ethereal néven alapítottak együttest 1994-ben, ám többszöri névcsere után Lacuna Coilként adták ki első középlemezüket, amelyet saját magukról neveztek el, 1998 áprilisában. A déli szépség megjelenése is sokat változott az elmúlt években. Karrierje kezdetén rövid, gyakran kékeszöldre festett hajjal láthattuk a mikrofon mögött, majd később, az első komolyabb sikereket elérő nagylemez, az Unleashed Memories megjelenésekor már hosszabb, fekete hajjal mutatkozott Cristina, és hosszú évekig nem történt komoly változás stílusában.

fotojet_2_1.jpg

Másik "védjegye" az élénk színű rúzsok, amelyek kiemelik egzotikus vonásait. 2016 májusában jelent meg a Delirium, a zenekar legutóbbi lemeze. Cristina tavaly ősszel vágatta le haját vállig érő fazonra és tűzvörösre festette. Sokak szerint az új hajszín nem harmonizált az énekesnő kreol bőrszínével, ám ő több, mint fél éven át ezt a színt viselte. Áprilisban tért vissza eredeti hajszínéhez, amely véleményünk szerint is sokkal inkább illik hozzá. Cristinán abszolút nem fog az idő, simán elvegyülhetne egy főiskolás partin. Ennek kapcsán árulta el egy interjúban, hogy bőrét megfelelő mennyiségű és minőségű alvással, egészséges ételekkel valamint sok víz fogyasztásával igyekszik rugalmasan tartani. Elmondása szerint nem feküdne soha plasztikai sebész kése alá, hangját pedig a dohányzás mellőzésével igyekszik óvni, alkoholt is nagyon ritkán fogyaszt. Az egyetlen, amit saját bevallása szerint minimalizálnia kéne, az a rengeteg beszéd, ám -az ő szavaival élve- olasz nőként ez igen komoly kihívás. :D Az énekesnő jótékonykodik is: rendszeresen kampányol  mellrák ellen és többször felhívta a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3012667747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása