Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Marcela Bovio elhagyja a VUUR-t

Zenei különbözőségek miatt távozik az énekesnő

2017. április 12. - Jurancsik Eszter

Tavaly decemberben jelent meg a hír a világhálón, miszerint Anneke van Giersbergen új csapatot alapított VUUR néven, amelynek Marcela Bovio és férje, Johan van Stratum -a Stream of Passion egykori zenészei- is tagjai lettek.

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a VUUR gőzerővel dolgozik első lemezén, sőt, az első fellépések is leszervezésre kerültek, azonban ma sokkoló hírt osztott meg a mexikói származású Marcela:

"Sajnálattal értesítelek Benneteket, hogy elhagyom a VUUR-t..."

- kezdte sorait az énekesnő.

mbmb.jpg

"Az elmúlt időszakban Anneke, én és a többiek a lemezen dolgoztunk, és a múlt héten pedig az éneksávokat rögzítettük. Rájöttem, hogy Anneke és a többiek más irányban szeretnék ezt a területet vinni. Próbáltunk kompromisszumot kötni,de sehogy sem jutottunk közös nevezőre a dologgal kapcsolatosan. Féltünk, hogy a jövőben bánni fogjuk ezt, féltettük a barátságunkat. Túlságosan tiszteltük egymást ahhoz, hogy ilyesmi megtörténhessen. Valóban rosszul érzem magam, hiszen nagy rajongója vagyok Anneke-nek és a zenekar többi tagjának is. Plusz a dalok is zseniálisak... ez egy korszakalkotó album lesz! De megesik, hogy a szívedet kell követned. Úgy érzem, a jövő sokat fog adni nekem, ahogyan a banda tagjainak is. Anneke, Fer, Jord, Johan and Ed: Ti vagytok a legjobbak! Sok szerencsét kívánok Nektek, bár tudom ez szükségtelen, mert szerencsések lesztek, felrázzátok a világot!"

Marcelának tavaly szeptemberben jelent meg első szólóalbuma, az Unprecedented, emellett év elején lemezének dalait zongorakísérettel is felvette. Bízunk abban, hogy hallunk még a dalospacsirtáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7412420461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása