Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan boltokba kerül Aleah Stanbridge posztumusz albuma

Juha és a Hallatar dolgozik a lemezen

2017. március 27. - Jurancsik Eszter

Korábban beszámoltunk arról, hogy Juha Raivio, a lassan egy éve eltávozott Aleah Stanbridge párja dolgozik az énekesnő demóin és versein, hogy egy posztumusz albumot jelentethessen meg. A novemberben kiadott Hour Of The Nightingale címet viselő Trees of Eternity-lemez hatalmas siker lett, ekkor döntötte el Juha, hogy Aleah demofelvételeiből és költeményeiből egy új korongot állít össze. 

full_23.jpg

Az angyali szépségű, tehetséges énekesnő-dalszerző Aleah Stanbridge 2016. április 18-án távozott az élők világából. 39 éves volt.

Aleah tavaly április 18-án, rákban hunyt el, Juha akkor azt nyilatkozta: párja halála után összetört és képtelen folytatni a zenélést. Azonban a fent említett album világszerte óriási siker lett, Juha pedig elmondta: a rajongók szeretete adott számára erőt ahhoz, hogy fájdalma ellenére is dolgozzon, zenéljen. Januárban megírtuk, hogy Juha -aki a Hallatar csapat zenésze is- elkezdett dolgozni a kiadványon. 

draconian-band.jpg

Draconian - az énekesnő, Heike segíti a Hallatar munkáját. Aleah-val közeli barátok voltak.

Most Heike Langhans, a svéd Draconian énekesnője ejtett pár szót a készülő lemezről - kiderült az is, hogy együttműködik a Hallatarral. Heike elmondta, rendkívül megviselte Aleah halála, hiszen egyik legjobb barátnője volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6312375101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása