Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett a Trees Of Eternity új kisfilmje

Az album címadó dala, a Hour Of The Nightingale jelent meg

2016. december 06. - Jurancsik Eszter

A néhai Aleah Stanbridge vezette örebrói együttes emlékalbumáról ismét új szám látott napvilágot:a Hour Of The Nightingale-hez készült egy szöveges videoklip. 

3540364023_photo.jpg

Juha Raivio, aki a banda Facebookos oldalát is gondozza, egy, a tavasszal elhunyt feleségétől származó idézet kíséretében osztotta meg a videót a rajongókkal:

"Úgy hiszem, hogy az emberekben természetüknél fogva jelen van a fény és a sötétség. A különbség azonban köztem és más szerzők között, hogy én a fájdalmat, a szenvedést és sötétséget nem egyfajta imádattal és nem egy fajta törekvésként látom. Úgy látom, hogy ez több, mint egy átjáró, önmagunk része, amelyben integrálódik az összes arcunk, az ölelések, hogy aztán a teljes egészünk kifejeződhessen."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8912028487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása