Klippremier: Charlotte Wessels - Dopamine (ft. Simone Simons)

2024. július 11. 14:15 - Jurancsik Eszter

nevtelen_3.png

Nem bánik szűkmarkúan harmadik nagylemeze beharangozóival Charlotte Wessels. Az egykori Delain-énekesnő elsőként a The Exorcism, majd a Chasing Sunsets című tételekkel örvendeztette meg rajongóit, a szóban forgó album pedig szeptember 20-án jelenik meg "The Obsession" címmel.

A mai nappal publikálta harmadik kislemezét a holland tehetség - a dal a Dopamine címet viseli, és nem más vendégeskedik benne, mint az augusztus folyamán első szólóanyagát megjelentető Epica-frontasszony, Simone Simons. 

"A 'Dopamine' személyes tapasztalataimat dolgozza fel a szelektív szerotoninvisszavétel-gátlók (SSRI - az antidepresszánsok egy fajtája - a szerk.) okozta tompasággal kapcsolatban, amit néhány éve éltem át a Sertralin szedése során. Bár a gyógyszer kétségtelenül segített, számos, korábban ismeretlen mellékhatással szembesültem. A dal ezek közül néhányat boncolgat. Noha sebezhetőnek érzem magam, hogy megosztom ezt az élményt, remélem, hozzájárulhatok a téma körüli szégyenérzet és tabuk lebontásához."

Ne tévesszen meg senkit a Barbie-babákhoz hasonló megjelenés, a szerzemény kellő keménységet tartalmaz, csakúgy, mint az album többi dala, ahogyan Charlotte azt megígérte, íme a klip:

komment
süti beállítások módosítása