Kevesebb, mint egy óra alatt kapkodták el a jegyeket a Linkin Park koncertjeire

2024. szeptember 07. 23:31 - Jurancsik Eszter

ezgif_com-webp-to-jpg-converter_1_1.jpg

A Linkin Park újjászületése alighanem az idei év bombahíre. A zenekar Chester Bennington 2017-es tragikus halála óta nem adott ki új anyagot, két nappal ezelőtt egy meglepetéskoncert keretében jelentette be visszatérését, mégpedig egy női frontemberrel, az amerikai rock szcénában egyáltalán nem ismeretlen Emily Armstronggal. Egyúttal új stúdióalbumuk megjelenésének dátumát is felfedték - a "From Zero" című lemez november 15-én kerül a boltokba, amelyről a The Emptiness Machine című szerzeményük debütált a fent említett eseményen.

Azonban a csapat nem áll meg az új lemez kiadásánál. Egy kisebb turnét is terveznek, amelynek első állomásai Los Angeles és New York lesznek, a rajongók lelkesedését pedig semmi nem mutatja világosabban, hogy ezekre a koncertekre kevesebb, mint egy óra alatt elfogytak a jegyek. 

Ám nemcsak zeneileg, de vizuálisan is újít a vérfrissítésen átesett együttes. A koncerteken egy ritka, 360 fokban, körkörösen mozgó színpadot alkalmaznak, ami páratlan élményt ígér a nézőknek, így a közel kétórás bulik során a közönség minden szögből láthatja és átélheti a produkciót.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4118486903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása