Skorpiócsípéssel tér vissza a Vanilla Ninja - klippremier: Sting Of A Scorpion

2024. július 27. 15:34 - Jurancsik Eszter

451728523_1014675976718350_5687189228046109950_n.jpg

Az észt rockcsapat, a Vanilla Ninja 2022-ben izgalmas változásokon ment keresztül, új fejezetet nyitva történetükben. Bár Triinu Kivilaan és Katrin Siska barátsággal távoztak a csapatból, a zenekar magja - Piret Järvis és Lenna Kuurmaa - elszántan haladt tovább a megkezdett úton. A duó nem csüggedt, ugyanis Kerli Kivilaan csatlakozott hozzájuk, aki friss energiákat hozott a banda életébe. 

Bár egy ideje csend övezte a formációt, most végre hallattak magukról. A zenekar nemrégiben egy vadonatúj dallal lepte meg rajongóit, amely a Sting Of A Scorpion címet viseli.

Szívből jövő köszönetünket szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik nélkül a "Sting Of A Scorpion" nem jöhetett volna létre. Először is, hatalmas ölelés jár Mart Varesnek, a videó rendezőjének, producerének és operatőrének. Mart stílusa egyszerűen lenyűgöző! Már "The Reason Is You" és a "Waterfalls" klipjeinél is együtt dolgoztunk, és mindig is csodáltuk egyedi látásmódját. Ezúttal a teljes rendezést rábíztuk, és az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta! Külön köszönet jár fantasztikus csapatunknak a forgatáson: drága Mammunak, Johanna Eenmának és Marleen Muhustének! Hálásak vagyunk szexi "vadállatainknak" is - Karl-Erik Taukar, Lauri Mäesepp és Egert Milder. Nemcsak hangszereik mögött tündököltek, de rekordidő alatt fújtak fel több mint 300 léggömböt! Örök hálánk ezért!

- adták hírül az új kisfilm hírét a lányok, akik a jelek szerint nem terveznek visszavonulni.

Íme, az új videó!

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1618455463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása