Klippremier: Simone Simons - In Love We Rust

2024. június 06. 16:35 - Jurancsik Eszter

447627311_962193632577109_6144137381181979381_n.jpg

A múlt hónap folyamán derült ki, hogy az Epica frontasszonya szólóban is kamatoztatni kívánja tehetségét, és Arjen Lucassennel karöltve augusztus 23-án piacra dobja saját albumát, amely a "Vermillion" címet viseli majd. 

Egyúttal megnyugtatta a rajongókat, miszerint nem hagyja el az Epicát, amely csapat szintén dolgozik új nagylemezén, a korong pedig a tervek szerint 2025-ben jelenik meg, négy évvel az utolsó korong, az "Omega" után.

Simone első kislemeze, az Aeterna május 7-én debütált, a mai nappal pedig újabb szerzeményt osztott meg az énekesnő - a tétel az In Love We Rust címet viseli, természetesen videoklip is készült hozzá.

"A videót egyetlen felvétellel rögzítettük, hogy minél tisztább és nyersebb legyen. Úgy döntöttünk, fekete-fehér lesz, hogy a figyelem a dalon maradjon. Az In Love We Rust egészen más, mint az első kislemezünk, az Aeterna, ami jól mutatja, mennyire sokszínű is ez az album. Ez az egyik kedvenc dalunk. Reméljük, hogy ti is annyira szeretitek majd, mint mi."

- mesélte Arjen a videóról.

A szerzemény egy szakítást dolgoz fel, ez pedig azért is lehet érdekes, mert egy mexikói rajongói csoportban hónapok óta arról pusmognak a tagok, hogy Simone és Oliver Palotai házassága véget ért - olyan érvekkel igyekeznek ezt alátámasztani, mint hogy nem követik egymást az Instagramon, és jó ideje nem készültek közös képek. Az énekesnő és a Kamelot billentyűse 2004-ben találtak egymásra, miután Simone szakított csapattársával, Mark Jansennel. 2013 októberében, pár hónappal esküvőjük után született meg fiuk, Vincent. Hogy mi az igazság, nem tudhatjuk, a dalszöveg mindenesetre nagyon beszédes.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7318421993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása