Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb kisfilm a Jinjer hamarosan megjelenő DVD-jéről: Pisces

2024. április 16. - Jurancsik Eszter

jinjer-9-bloodstock-2022-photo-john-inglis.jpg

Korábban adtuk hírül, hogy első DVD-je kiadására készül a Jinjer - a kiadvány május 17-én, "Live In Los Angeles" címmel kerül boltokba.

Ez nem csak egy DVD vagy egy élő album, hanem a Jinjer karrierjének első 15 évét is így ünnepeljük meg, mielőtt továbblépnénk a következő fejezethez.

- mesélte korábban az ukrán zenekar, akik minden fellépést háborús övezetté vált hazájuk megsegítésére használnak fel.

A DVD-ről korábban már bemutatásra került a Call Me A Symbol című tétel, most pedig újabb videó vált megtekinthetővé, amelyen a zenekar talán legismertebb szerzeménye, a Pisces hallható.

Valahogy lemaradtunk arról a pontról, amikor a Pisces sok embernek több lett, mint egy jó dal... csak sok évvel a megjelenése után kezdjük megérteni, hogy az emberek hogyan kapcsolódnak ehhez a számhoz, mennyit tett értünk, mint zenekarért, és miért olyan különleges sok ember számára. Mindig hatalmas öröm élőben előadni és hallani, ahogyan együtt éneklitek velünk. Ez szinte egy spirituális élmény...

- kommentálta a Tatiana Shmayluk vezette csapat a friss videót közösségi oldalain.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6418382671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása