Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Battle Beast: szerződés-újítás a Nuclear Blast kiadóval, érkezik Noora szólóalbuma is

2021. január 25. - Jurancsik Eszter

battle-beast.jpg

A finn Battle Beast No More Hollywood Endings című lemeze 2019-ben jelent meg, komoly sikerekkel gazdagítva a csapatot, akik ennek örömére folytatják az együttműködést a Nuclear Blast kiadóval.

Eero Sipilä basszusgitáros eképpen mesélt erről:

"Örömmel jelentjük be, hogy folytatjuk együttműködésünket a metal titánokkal, a Nuclear Blast kiadóval. Több mint 200 millió lejátszással a streaming oldalakon és a listákon elért helyezéseket, nincs kétségünk a közös munka gyümölcsözőségéről. A következő Battle Beast-lemez munkálatai jó úton haladnak, és alig várjuk, hogy a világ minden táján színpadra lépjünk, miután ez a COVID-betegség eltűnt! Sok év áll még előttünk!"

Tudni lehet arról is, hogy a banda frontlánya, Noora Louhimo szólóalbumot készít. A korong az Eternal Wheel Of Time And Space címet kapta, a rajongók márciusban vehetik kezükbe a rajongók, január 29-én pedig megjelenik róla az első kislemez.

Az énekesnő korábban elárulta: nem kimondottan metal albumot tervez, a kiadványon visszatér a blues-rockos gyökereihez, némi countryval vegytíve.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7216402976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása